Wezenberg levert polyester koeltrailers aan Transpa Emmen

Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden 2 stuks 3-assige polyester Krone koelopleggers af aan Transpa Emmen. De opleggers zijn uitgevoerd als bloemenoplegger, met een inwendige hoogte van 2.700 mm.

Tevens zijn de opleggers gekeurd voor het gebruik als LZV. Als koelmachine is een Thermoking SLXi-300 gemonteerd. In de werkplaats van Wezenberg is een Dhollandia laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.000 kg.

Transpa Emmen is opgericht in 1982. Negen jaar later werd het bedrijf overgenomen door Sent Waninge Groep die momenteel onder andere bestaat uit Transportbedrijven Sent Waninge, D.G.O. Express en Transpa Emmen. Deze groep vormt een stabiele basis die de afzonderlijke bedrijven ook in een grillige marktsituatie continuïteit waarborgt. Een ideale formule want Transpa Emmen investeert in langlopende relaties met klanten en partners, zeggen betrokkenen.

Transpa Emmen beschikt over het Keurmerk Transport & Logistiek inclusief de Specialisatie Sierteelttransport. Dat betekent dat Transpa Emmen de interne processen goed op orde heeft, het materieel voldoet aan hoge kwaliteitseisen en dat medewerkers zijn opgeleid om goed om te gaan met versproducten in de sierteeltketen. Communicatie staat hoog in het vaandel. Zowel de persoonlijke communicatie als het elektronische berichtenverkeer krijgen volle aandacht om intern overleg en de afstemming met relaties efficiënt en plezierig te laten verlopen.

Klanten kunnen dus vertrouwen op een solide bedrijfsvoering, modern materieel en gedegen vakkennis.

DEEL HET

Meer over...