Wezenberg levert kippertrailer aan Brouwer & Brouwer

Onlangs leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een HRD trailerchassis met Gijsbertsen kipper af aan  Brouwer & Brouwer in het Friese Eastermar. De laadbak heeft een inhoud van 30,7 kuub.

Voor de Gijsbertsen kipper wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige staalsoorten. Zo is de laatste 3 meter uitgevoerd met Hardox TUF 500. Dit Hardox TUF 500 is een nieuwe staalsoort, die bekend staat om een enorm hoge slijtvastheid. Hierdoor is het mogelijk om de vloer en wanden uit te voeren met een dunner materiaal, wat het leeggewicht ten goede komt, zegt Wezenberg. Het geheel is afgewerkt met milieukleppen en een opklapbare achterbumper. In de werkplaats van Wezenberg zijn nog een aantal extra opties gemonteerd, zoals extra werkverlichting, flitsers en een gereedschapskist.

Brouwer en Brouwer is een echt familiebedrijf dat zich kenmerkt door vakmensen en betrokkenheid. Of u nu 50.000 kuub grond wilt laten verzetten, zelf wilt graven of een 3d gps-systeem nodig hebt voor uw profileerwerk, Brouwer en Brouwer zorgt dat uw grond-, weg- of waterbouwproject slaagt. Eelco Brouwer, vader Rienk Brouwer en Jouke Bosgraaf zorgen samen met hun collega’s ervoor dat klanten de juiste machine op het juiste moment op de juiste plek hebben.

DEEL HET

Meer over...