Vogelzang wint Safety Award tijdens Matexpo

Tijdens de Matexpo in België heeft Vogelzang de Safety Award 2023 in de wacht gesleept met de recent vernieuwde stenentrailer.

De Duitse keuringsinstantie TÜV NORD voerde fysieke proeven uit op het kopschot, de zijborden, de Kinnegrip-rongen en een verrijdbare Hyva/Kennis kraan, Het resultaat daarvan was dat de oplegger in juli goedgekeurd werd voor ladingzekering tot 35 ton. Hierdoor hoeft de lading niet meer met spanbanden te worden vastgezet. Dit scheelt de chauffeurs tijd en het biedt extra gebruiksgemak.

De Matexpo-jury was zó overtuigend, dat ze deze innovatie bekroonde met de prestigieuze Matexpo Safety Award. Vooral de combinatie van snel en tóch veilig kunnen werken, sprak hen aan.

Stef Vogels, D-Tec accountmanager voor de Belgische markt, nam de award verguld in ontvangst. ‘Binnen ons bedrijf hebben veel mensen hard gewerkt aan deze innovatie, het is dus een mooie bekroning op het vele werk! Veiligheid koppelen aan snelheid, om zo de efficiëntie van onze klanten te verhogen, dat past precies binnen onze bedrijfscultuur.“

DEEL HET