Vijftien Thermo King koelmachines voor Freight Line

Freight Line Europe uit De Lier heeft vijftien Thermo King SLXi-300 koelmachines besteld met flink wat opties. Freight Line Europe is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer op Groot Brittannië. De machines zijn voorzien van tal van opties.

Freight Line Europe beschikt over een trailerpark van voornamelijk Schmitz koelers die zijn uitgerust met een Thermo King machine. Alle koelmachines zijn voorzien van TracKing. Het bedrijf zet verder koeltrailers in met compartimenten. Die worden gehuurd van RTR.

De nieuwe machines zijn uitgerust met een Fuel Sensor en een Tail Lift Charger. Ook een Thermo King Lite Solar Panel ontbreekt niet. FreightLine eist hoge betrouwbaarheid omdat de betreffende trailers meest onbegeleid overgezet worden naar de UK. Met de nu gekozen specificatie voorkomt Freight Line dat koelmotoren niet meer willen starten als gevolg van een lege accu.

Freight Line Europe hoopt de koeltrailers in de toekomst nog nadrukkelijker stand-alone te kunnen maken. Dat betekent nog meer zonnepanelen en een duurzame koelmotor die op alternatieve brandstof kan draaien. 

DEEL HET