Viertal Schmitz Cargobull trailers voor Rosendaal Transport

Het wagenpark van Rosendaal Transport uit Beek is afgelopen maand uitgebreid met 4 nieuwe schuifzeilopleggers. Het gaat om drie assige schuifzeilopleggers op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull.

Het gaat om vier nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeiloplegger uitgevoerd met verzwaard chassis en laadvloer. Hiermee zijn ze geschikt voor het vele laden en lossen met heftruck aan de docks. De directspanners aan de zeilen zorgen voor snelle en gemakkelijke opening van het zeil bij laden of lossen vanaf de zijkant. Daarnaast is er gekozen voor de herkenbare huisstijl met full-colour belettering en mee gespoten zijafscherming en bumper. Alle opleggers zijn tevens LZV gekeurd waarmee de flexibiliteit van het wagenpark verder wordt vergroot.

Rosendaal Transport is gespecialiseerd in bestemmingen in de Benelux, Engeland en Duitsland, maar ook andere Europese bestemmingen worden aangedaan. Het wagenpark omvat zowel groot volume-, stukgoed- als voertuigen voor palletvervoer.

Een specialisme is het vervoer van waardevolle of kwetsbare goederen. Een veel voorkomende activiteit is het ophalen van vracht op verschillende locaties in bijvoorbeeld Duitsland, waarna het weer verspreid wordt in alle hoeken van Nederland. Gelegen in het hart van het knooppunt van 3 belangrijke snelwegen (A12, A18 en de Duitse A3) aan de grens met Duitsland, is hun vestiging in Beek bij uitstek de geschikte locatie. Op die locatie is ook 6000 m2 opslagruimte beschikbaar met bulk- en stellingopslag. Door middel van een geavanceerd voorraad beheersysteem kan de opdrachtgever op elk moment de status van zijn voorraden zien. 

Het familiebedrijf werd opgericht in 1925. Inmiddels staat de vierde generatie in de startblokken om het bedrijf voort te zetten. Hun visie is eenvoudig: afspraak = afspraak, waardoor service en het persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

DEEL HET