Vierassige Kraker voor WeCo Trans

TTS Swifterbant is niet alleen erkend servicepunt van Kraker Trailers, ook adviseert bedrijfsleider Cor Pastoor bij de aankoop van nieuwe Kraker-trailers. Dit heeft geresulteerd in een 4-assige trailer die met tal van opties volgens Kraker volledig aansluit bij de wensen van de klant.

De klant, WeCo Trans, had zeer specifieke wensen, die door Cor Pastoor helder en duidelijk zijn verwoord aan de afdeling engineering van Kraker Trailers. In Axel is men aan de slag gegaan met het ontwikkelen van deze trailer en het resultaat ziet u hierbij. WeCo Trans kan met deze Kraker 50 ton gvw vervoeren zonder overbelasting van de assen. Door dit ontwerp wordt de vooras van het trekkende voertuig ten volle benut. De voorste en achterste as van deze trailer zijn liftassen. Bovendien is de achterste as fuseegestuurd.

De trailer is voorzien van een rollfix. Dit is een zeil dat de zijwand van de trailer beschermt tijdens het laden. Ondanks alle opties die in de 4-assige Kraker-trailer zijn verwerkt, is het eigen gewicht van deze trailer laag. Met slechts 8600 kg is sprake van een unieke trailer met de gekende Kraker-kwaliteit, zegt Kraker. Dit stelt WeCo in staat om dit voertuig optimaal te beladen en dus ook optimaal te laten renderen.

Weco Trans gebruikt deze 4-assige Kraker hoofdzakelijk voor het vervoeren van GFT en huisafval. Incidenteel wordt het voertuig ook ingezet voor het vervoer van andere producten. Het relatief jonge bedrijf richt zich voornamelijk op de bouw, industrie en land- en tuinbouw.

De trailer is duidelijk herkenbaar, doordat de WeCo-kleuren duidelijk terugkomen in de stijl zoals die ook voor de trekkende voertuigen wordt gebruikt.

WeCo verwacht dat de inzet van deze nieuwe Kraker een forste stap voorwaarts betekent en heeft al aangegeven dat er dan meer Krakers aan de vloot zullen worden toegevoegd.

 

 

DEEL HET