Verhuurbedrijf Collé bestelt 26 semi-diepladers bij Nooteboom

Collé Rental & Sales, gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en service van machines & materieel voor o.a. de bouw, heeft een grote order geplaatst bij Nooteboom Trailers. De levering omvat 26 stuks 3- en 4-assige semidiepladers met zelfsturende naloopassen uit het Nooteboom SMART programma. Via ingehuurde charters heeft Collé in de afgelopen jaren positieve reacties gehad over de Nooteboom semidiepladers, waardoor Collé heeft besloten deze grote order aan Nooteboom te gunnen.

In totaal worden 20 stuks 3-assige semidiepladers (OSDS-48-03EB) en 6 stuks 4-assige semidiepladers met uitschuifbare laadvloer (OSDS-58-04V) geleverd. De semidiepladers zijn bestemd voor de diverse vestigingen van Collé in Europa. Inmiddels zijn de eerste semidiepladers aan Collé Rental afgeleverd.

De semidiepladers kenmerken zich volgens Nooteboom door een laag eigen gewicht een geringe laadvloerhoogte en een sterk en robuust chassis. De 3-assige semidiepladers zijn allen uitgevoerd met vijf meter automatisch hydraulisch uitvouwbare opritten met roostervloer en een hydraulische zwanenhals oprit. Hierdoor kunnen hoogwerkers volgens Nooteboom tot ca. 36 ton efficiënt en veilig op de laadvloer en op de zwanenhals worden geladen. De vier-assige uitschuifbare semidiepladers zijn uitgevoerd met laadvlakverbreding en bieden hebben een laadvermogen van ca. 45 ton. Deze semidiepladers worden vooral ingezet voor het transport van rupsbouwmachines en wielladers. Speciaal voor deze toepassing zijn de opleggers uitgerust met extra versterkte vier meter hydraulisch uitvouwende opritten.   

Grote vloot

Met ruim 120 jaar ervaring is Collé Rental & Sales één van de grootste verhuurbedrijven in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sittard en hebben 17 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Luxemburg. De verhuurvloot van Collé omvat ca 22.000 machines, voornamelijk heftrucks, hoogwerkers, verreikers en graafmachines. Om deze machines op de gewenste klantlocatie af te leveren, beschikt Collé over zo’n 90 trekker-oplegger combinatie.

DEEL HET