Nooteboom Trailers B.V.

Nooteboom Trailers B.V. is toonaangevend in het ontwerpen en fabriceren van getrokken materieel voor uitzonderlijk transport. Het leveringsprogramma omvat opleggers en aanhangwagens die geschikt zijn voor ladingen van 20 tot 1000 ton!

Het productaanbod omvat onder meer opleggers (zoals uitschuifbare en hydraulisch gestuurde diepladers, semi-diepladers, vlakke opleggers en module trailers) en aanhangwagens. Stuk voor stuk innovatieve en efficiënte transportoplossingen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Op de weg gebracht en gehouden door meer dan 350 sterk gemotiveerde en klantgerichte medewerkers.

Dit uitgebreide programma van voertuigen is slechts onderdeel van het totaalpakket dat Nooteboom haar klanten biedt. Zo kunt u bij Nooteboom terecht voor het oplossen van nagenoeg al uw transportproblemen, waardoor u verzekerd bent van een optimale bedrijfszekerheid, kostenbeheersing en vooral betrouwbaarheid. Samen met haar klanten is en blijft Nooteboom op die manier Trendsetter in Trailers.

Al in 1953 bouwt Nooteboom voor die tijd revolutionaire diepladers en dat is sindsdien nooit veranderd. Vandaag de dag heeft Nooteboom een uitgebreid programma diepladers met 2 tot 11 hydraulisch gestuurde assen en maximale laadvermogens tot 134 ton. Een uitgebreid programma van laadvloeren zorgen er voor dat het ladingbed tot 30 meter lang en vier meter breed kan worden.

De Nooteboom PXE en Pendel-X Eurodiepladers zijn voorzien van pendelassen. Hierdoor is het assenstel aanmerkelijk compacter dan bij de toepassing van conventionele assen. Met andere woorden: meer laadlengte bij compactere buitenmaten en daardoor meer wendbaarheid. De PXE diepladers ebben 13,4 ton per aslijn en met ontheffing in Nederland zelfs 13,9 ton. Voor extra nuttig laadvermogen kunnen de PXE diepladers worden uitgerust met een 1- of 2-assige jeepdolly of met een 2- of 3-assige interdolly.

Nieuw is de MANOOVR, een concept voor semi-diepladers met drie tot tien assen en goed voor 12 ton per aslijn. Met een rijhoogte van 780 en een veerweg van 500 mm een uniek nieuw concept. Nooteboom zal deze innovatie onthullen tijdens de BedrijfsautoRAI 2015.

Klik hier voor meer informatie over het revolutionaire MANOOVR concept!

 

 

Nooteboom Trailers B.V.
Nieuweweg 190
6600 AD Wijchen
Nederland
T. +31 (0) 24 - 6488864
F.: +31 (0) 24 - 6488811