VDL portaalarm en Rondaan aanhangwagen voor NNRD

De Noord Nederlandse Reinigings Dienst, kortweg NNRD, met vestigingen in Drachten en Groningen heeft een nieuwe Scania P450 met een VDL portaalarm systeem en een Rondaan aanhangwagen. Bijzonder is dat de Scania voorzien is van een 410 pk sterke CNG motor. 

De Scania P410 is uitgerust met extra gastanks die achter de compacte cabine zijn aangebracht in een rek. Daar is ook de tank met hydraulische olie gemonteerd die nodig is voor het portaalarm afzetsysteem. De Scania werd geleverd door Scania dealer Rinsma met vestigingen in Drachten en Berlikum. Het VDL afzetsysteem is geleverd en gemonteerd door Rondaan Carrosserie en Wagenbouw in Berlikum. In dit geval dekt die vlag volledig de lading want niet alleen de carrosserie is door Rondaan opgebouwd, ook de lange drie assige aanhangwagen is een RAF product. Die letters staan voor Rondaan Aanhangwagen Fabriek.

De aanhangwagen is geschikt voor het transport van drie portaalarm containers achter elkaar. De middelste daarvan staat op een slider waardoor deze ook eenvoudig op- en af te zetten is. 

DEEL HET