Rondaan Carrosserie en Wagenbouw BV

Rondaan is een innovatieve en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. 

Rondaan is al sinds 1915 actief als carrosserie- wagenbouwer. RAF staat voor Rondaan Aanhangwagen Fabriek en onder dat merk bouwt het bedrijf met name aanhangwagens voor bulkkippers en voor containervervoer. Daarbij zijn de aanhangwagens voor het vervoer van portaalarm containers een specialisme, maar ook de lichtgewicht container- aanhangwagens van RAF zijn een begrip. Met een eigen gewicht wat maar liefst 400 kilo lichter is dan dat van andere producenten is het laadvermogen bijzonder hoog. Meer meenemen per rit betekent ook extra duurzaamheid. Dit wordt zelfs door middel van een subsidie beloond door de overheid. Rondaan kan u daar uitvoerig over inlichten.

Gebruik makend van de eigen engineers die met de nieuwste cad-cam systemen werken, een volledig eigen productieproces inclusief spuiterij en een eigen afmontage afdeling is Rondaan in staat om een volledige combinatie op te bouwen en af te werken. Dat loopt uiteen van zware autolaadkraan combinaties tot uitschuifbare speciaalbouw aanhangwagens en bulkkippers.

Rondaan is dealer van Palfinger autllaadkranen, VDL, HTS en NCH afzetsystemen en Rasco wintermachines. Verder is Rondaan importeur van JPM carrosserieën voor lichte bedrijfswagens. 

Rondaan heeft een eigen 24/7 serviceorganisatie met mobiele hydrauliekservice. Voor Rasco wintermachines is er een landelijk dekkend netwerk. 

Nieuw is de online configurator van Rondaan. Daarmee kan in enkele stappen de ideale oplossing te configureren. Klik hier!

Rondaan Carrosserie en Wagenbouw BV
Bitgummerdyk 69
9041 CB Berltsum
Nederland
T. +518 462070

Video's van Rondaan Carrosserie en Wagenbouw BV

  • Video bij: Rondaan Carrosserie en Wagenbouw BV