Van der Peet met Stas Rockstar en Buildstar op de TKD

Van der Peet presenteert op 8, 9 en 10 juni aanstaande de Stas Rockstar en Stas Buildstar kippertrailers tijdens de TKD in Almere.

Van der Peet is al jaren importeur van Stas kippertrailers. Met de Rockstar presenteert het merk een stalen U- vormige kipper voor zand, grind, grond, puin en asfalt. Dat laatste uiteraard in een geïsoleerde uitvoering. De bak heeft geen dwarsliggers onder de vloer en heeft spantloze zijwanden. De zeer stijve zijwanden zijn gemaakt van gezette Hardox-plaat. Het chassis is van hoogwaardig, lichtgewicht staal.

Buildstar

De Stas Buildstar heeft een grote stabiliteit en is uitermate geschikt voor transporten waarbij het er nog wel eens op aan komt. De zijwanden zijn gemaakt van aluminium plankprofielen, en daardoor helemaal glad. Door het extra brede chassis is dit een kipper trailer met een grote stabiliteit, ook tijdens het kippen. De Stas Buildstar kippers kunnen uitgevoerd worden met hydraulische Van der Peet-dakluiken en/of extra slijtvaste kunststof of RVS-beplating in de laadbak.

 

DEEL HET