Van der Peet Logistics & Transport Solutions

Van der Peet Logistic & Transport Solutions is gespecialiseerd in de verkoop en de bouw van carrosserieën voor met name losgestorte producten. Naast de eigen Van der Peet carrosserieën is het bedrijf importeur van Stas Kippers en Stas schuifvloertrailers. Verder is het bedrijf dealer van Pacton Trailers.

Van huis uit is Van der Peet gespecialiseerd in bandlossers maar dat heeft zich de laatste jaren uitgebreid naar een veel breder assortiment van transportoplossingen voor losgestorte producten. Naast de bouw en verkoop van opleggers is er een omvangrijke gespecialiseerde reparatie- en onderhoud afdeling. Voor internationaal rijdende klanten zijn er service partners aangesteld voor reparatie en onderhoud in België, Duitsland en Polen.

Van der Peet houdt zich niet alleen bezig met de bouw en de verkoop van nieuw materieel, maar ook voor gebruikte opleggers kunt u bij het bedrijf terecht. Daarnaast is er een verhuur afdeling waarmee aan de vraag naar tijdelijke extra transportcapaciteit voldaan kan worden.

 

Van der Peet Logistics & Transport Solutions
Transportweg 64
2421 LS Nieuwkoop
Nederland
T. +31 (0)172 579318

Video's van Van der Peet Logistics & Transport Solutions

  • Video bij: Van der Peet Logistics & Transport Solutions