Van der Peet Kolibri voor Van der Windt Agri

Van der Windt Agri uit De Lier heeft een nieuwe Kolibri bandlosser in gebruik genomen. Door het lage eigen gewicht resteert een optimaal laadvermogen bij dit type zelfdragende opleggers van Van der Peet.

De Kilibri bandlosser kenmerkt zich door zijn lichte leeggewicht. Dit wordt gerealiseerd door de zelfdragende constructie van de  bandlosser. De standaard uitvoering van de Kolibri bandlosser heeft een Europese Type Goedkeuring (ETG).

De binnen- en buitenwanden van de Kolibri bandlosser zijn uitgevoerd in een polyesterplaat uit één stuk. Ze zijn voorzien van CFK-vrije isolatie en nemen geen vocht op. De Kolibri bandlosser voldoet net als de 'vlieggewicht bandlosser' aan de meest recente veiligheidseisen en voldoet tevens aan de HACCP en GMP regelgeving. De Kolibri bandlosser kan ook als uien- en conservenbandlosser worden uitgevoerd. 

De zelfdraggende Kolibri bandlosser oplegger is leverbaar met een eigen gewicht vanaf 4.900 kilo. Het uiteindelijke gewicht is uiteraard afhankelijk van de gekozen opties.

 

DEEL HET