Uitschuifbare Trias aanhangwagen voor Van Werven

Trias Trailers uit Apeldoorn heeft voor Van Werven uit Oldebroek een 30 tons uitschuifbare aanhangwagen gebouwd. De aanhangwagen is zowel binnen de wielbasis als aan de achterzijde uitschuifbaar en is voorzien van verbreedbare steunen met twistlocks.

De drie assige aanhangwagen is met een vloerhoogte van 85 cm bijzonder laag gebouwd en is bovendien voorzien van wielkuilen. In die wielkuilen bedraagt de hoogte slechts 55 cm, waardoor ook hoge wielvoertuigen zoals grote shovels en landbouwmachines binnen de vier meter totale hoogte te vervoeren zijn. 

De schamelwagen is verder voorzien van breedteborden, rvs kisten, stophoutbak over de breedte van de wagen en rijbaanberging voor 2 zware rijbanen. Er zitten BPW-assen onder en een luchtbediende triangel die in totaal 800mm uit te schuiven is. Dit is noodzakelijk voor het vervoer van 3 meter brede bouwunits.
De elektronische luchtvering is voorzien van meerdere rij hoogtes die vanuit de cabine te bedienen zijn. Ook zijn de aslasten in de cabine uit te lezen.
De tweede as is uitgevoerd met automatische lift as ventiel. De uitschuifbare aanhangwagen is zoals ieder Trias product volledig gegalvaniseerd voor de beste conservering en een duurzaam fraai uiterlijk.

DEEL HET