Trias Trailers B.V.

Trias Trailers uit Apeldoorn is traditioneel sterk in het BE-segment, maar ook het zware werk wordt niet geschuwd.

Een prachtig voorbeeld daarvan zijn de LZV combinaties voor bloemenvervoer die Trias bouwde. De aanhangwagens zijn voorzien van naloopassen waardoor zelfs de meest kleine minirotondes geen enkel probleem vormen. Deze voertuigen zijn  is goed voor een totaalgewicht van zestig ton.

Trias is goed in het meedenken met de klant waardoor oplossingen op maat worden gerealiseerd.

Een andere specialiteit van Trias Trailers is de bouw van voertuigen voor het vervoer van vrachtwagens. Zo heeft Trias onlangs twee combinaties voor het vervoer van vrachtwagens afgeleverd aan een Duitse klant. Trias legt zich steeds meer toe op het produceren van dergelijke gecompliceerde voertuigen. Doordat vrachtwagens steeds hoger worden en steeds minder bodemvrijheid hebben is de uitdaging om zo laag mogelijk te bouwen.

De motorwagen-aanhangwagen combinatie is geschikt om binnen de wettelijk toegestane Europese regelgeving drie hoogdak trekkers en/of chassis te vervoeren. Trias past hiervoor het standaard truck chassis aan door toevoeging van een 17,5” schijf geremde as achter de trekas te monteren. Deze as is opgenomen in een modulair subframe dat met minimale aanpassingen aan het standaard truck chassis gemonteerd is. Verder is het cabine dak van de Scania R 520 is afgeschuind om het mogelijk te maken lange truck chassis achterwaarts over het cabine dak te laden.

Voor Yelloo steigerbouw bouwde Trias bijvoorbeeld tien enkelas BE opleggers die in samenwerking met de klant werden ontwikkeld. Verder bouwt Trias ondermeer diepladers, dieplader-aanhangwagens voor zowel BE als CE rijbewijs en voertuigen voor het transport van landbouw- en bouwmachines en vrachtwagens.

Trias Trailers B.V.
Tweelingenlaan 79
7320 AC Apeldoorn
Nederland
T. 055-542 58 58
F.: 055-534 25 65

Video's van Trias Trailers B.V.

  • Video bij: Trias Trailers B.V.