Uitbreiding aanbod bij DT Spare Parts

Het online-dienstenaanbod van bedrijfswagen DT Spare Parts is uitgebreid met tal van praktische functies. Per direct biedt de site nieuwe dienstenpakketten en productinformatie voor alle gebruikers, meldt de onderdelenleverancier. Bijkomende functies vergemakkelijken volgens DT Spare Parts het zoeken naar producten en het identificeren van onderdelen.

De vrij toegankelijke productzoekfunctie op de merkwebsite van DT Spare Parts werkt op basis van artikel- en referentienummers. Iedere productpagina biedt uitgebreide en gedetailleerde informatie over artikelen en toepassingen alsook technische gegevens. Over het gezochte product worden ook direct alle bijpassende aanbouw- en montageonderdelen en reparatiesets opgesomd. De gelinkte Product Portraits en Video Podcasts geven nog meer nuttige informatie. Bij meer dan drieduizend producten van DT Spare Parts zijn montagehandleidingen te vinden die gedownload kunnen worden en die ondersteuning bieden bij de inbouw van onderdelen en helpen montagefouten te voorkomen.

In een overzicht worden voor elk product het juiste voertuigmodel en ook bijkomende details, zoals type, motor, versnellingsbak, as en bestuurderscabine, opgesomd. Voor distributiepartners die in het Partner Portal inloggen, staan er bovendien tekeningen en bijkomende technische informatie voor een continu groeiend aantal producten.

Alternatief kunnen ook de digitale productcatalogi via de merkwebsite geraadpleegd worden. Deze bieden een extra mogelijkheid om naar producten te zoeken en om onderdelen te identificeren.

Gebruikers profiteren van ingebouwde links naar de beschreven online-services. De merkwebsite is ook op mobiele apparaten te allen tijde en overal bereikbaar.

Onder de merknaam DT Spare Parts worden zowel eigen producten van Diesel Technic en niet-originele onderdelen van voertuigfabrikanten aangeboden.

DEEL HET

Meer over...