Twintig Broshuis containerchassis voor MCS

Voor zowel vervanging als uitbreiding van het wagenpark heeft MCS uit Meppel 20 nieuwe containerchassis aangeschaft. In hun zoektocht naar de “beste weg voor containertransport” zijn ze uitgekomen bij Broshuis B.V. De specialist op het gebied van containerchassis en speciaal transport  kreeg de order omdat de kwaliteit van het chassis aansluit bij de wensen en filosofie van MCS B.V. Het gaat om het multifunctionele containerchassis van het type MFCC dat geschikt is voor alle voorkomende typen zeecontainers.

De slogan van het oorspronkelijke Friese transportbedrijf verklapt direct waar het bedrijf voor staat. “Full service container logistics”. Naast het vervoeren van zeecontainers over de weg zorgt het bedrijf ook voor het vervoer over het water en alle handelingen om de zeecontainer op het juiste adres te krijgen. Hiervoor maakt MCS gebruik van meer dan 100 trucks, 11 schepen en 4 eigen terminals.

“Alles moet goed aansluiten op elkaar en de containers moeten op het juiste tijdstip aan- en afgeleverd worden”. vertelt Robert van der Bij (Manager wegtransport bij MCS) “Hierbij is betrouwbaarheid van het materieel essentieel en hechten wij veel waarde aan kwaliteit”. Ook het bedieningsgemak van de oplegger en de prettige samenwerking hebben geleid tot deze order bij Broshuis.

MCS heeft het 20e en laatste containerchassis feestelijk in ontvangst genomen. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er geproost op een succesvolle samenwerking.  

DEEL HET

Meer over...