Twente Trucks zes-lader voor Hooikammer berging

Hooikammer Berging en Fleetservice heeft een nieuwe autotransporter in gebruik genomen. Het gaat om een Twente Trucks oplegger met ruimte voor zes personenauto's, maar er passen bijvoorbeeld ook caravans of campers op.

Twente Trucks kennen we vooral als importeur van Aksoylu trailers, maar voortaan gaat het bedrijf ook verder met de eigen ontwikkeling en verbetering van trailers volgens klantwens. Die opleggers worden op de markt gebracht als Twente Trucks Trailers.

De nieuwe, twee assige oplegger van Hooikammer is de eerste onder het merk Twente Trucks. De veelzijdige autotransporter heeft talloze mogelijkheden om voertuigen te vervoeren, tot zes personenauto's. Met de hydraulisch verstelbare dekken plat ontstaat er ook ruimte voor grotere voertuigen, zoals lichte bedrijfswagens, campers of caravans. 

Alles bij elkaar dus een bijzonder multifunctionele oplegger dus. Hooikammer Berging & Fleetcare zet de oplegger in in combinatie met een nieuwe DAF XG vanuit de vestigingen Amsterdam, Staphorst en Steenwijk.

DEEL HET