Twente Trucks en trailers

Met name de Aksoylu opleggers zijn bijzonder populair. Aksoyly trailers zijn altijd volledig vuur verzinkt en dit merk munt uit in klant- specifieke maatwerk oplossingen. 

Met name de semi- diepladers voor het vervoer van agrarische machines zoals tractoren zijn bijzonder populair. Met hydraulisch inschuifbare oprijplaten, een heftafel naar de nek en met wielkuilen op maar zijn dit multifunctionele opleggers voor de agrarische sector. Alle bediening werkt met afstand bediening van Tele Radio. 

Donat is met name gespecialiseerd in semi-diepladers. Met rongpotten op ieder gewenste positie, een gegalvaniseerd chassis en een degelijke, duurzame afwerking. Verder levert Donat kipper opleggers, vervaardigd uit Hardox staal. Deze opleggers kenmerken zich door hun grote stabiliteit tijdens het kippen.

Star levert container chassis met als topmodel het optimaal instelbare multi functionele chassis voor 20 en 40Ft conainers, inclusief High Cube en voor 45Ft door de uitschuifbare kop. 

Daarnaast houdt Twente Trucks zich bezig met de in- en verkoop van gebruikte trucks, vans en andere wegtransportmiddelen. Het bedrijf verhandelt circa 250 eenheden per jaar, met name voor de im- en export vanuit en naar diverse landen.

Ook de afwikkeling van douane formaliteiten, verschepingen, maar ook aflevering met diepladercombinaties behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. De Nederlandse klant blijft van harte welkom, aangezien wij ook trucks en vans afleveren met garantie, financieringen en A.P.K. keuringen. Kortom een bedrijf met toekomst en visie.

Twente Trucks en trailers
Morsweg 24
7461 AG Rijssen
Nederland
T. +31 62475 2787