Twee 2Connect containerchassis voor Niek Dijkstra

Niek Dijkstra transport uit Heerenveen heeft twee Broshuis 2Connect containerchassis in gebruik genomen. Met deze koppelbare containerchassis is Niek Dijkstra nog flexibeler waar het gaat om de inzet van de chassis.

De Broshuis 2Connect chassis zijn geschikt voor 20, 40 en 45ft containers. Doordat de beide chassisdelen los van elkaar afgekoppeld kunnen worden kan er met beide containers aangedokt worden. Bijzonder is dat er met beide chassis van deze 'breker' afzonderlijk gereden kan worden. Hierdoor ontstaat er een grote flexibiliteit bij de inzet van deze opleggers.

Niek Dijkstra koos voor de uitvoering met twee assen onder de voorste en drie onder het achterste chassis maar Broshuis levert ook andere modellen. Zo is er een 1+3, 2+2 en deze 2+3 as opstelling leverbaar. De opleggers zijn voorzien van een verschuifbare koppelschotel waardoor er een zogenaamde douanepositie mogelijk is. 

De beide chassis zijn al een aantal weken onderweg voor Niek Dijkstra Transport BV. Dit bedrijf heeft vestigingen in Heerenveen en Rotterdam en heeft daar eigen depots waar ook gasmetingen uitgevoerd kunnen worden. Niek Dijkstra Transport BV is al ruim veertig jaar gespecialiseerd in het voor- en natransport van zeecontainers tussen de klanten in binnen- en buitenland en de zeehavens van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen.  

DEEL HET

Meer over...