Twaalf Pacton schuifzeiltrailers voor H.M. Verploegen

Pacton levert op dit moment de laatste drie starre opleggers uit een order van 12 aan de Transportbedrijf H.M. Verploegen uit Wijchen. Deze order bestaat uit tien stuks starre 3-assige schuifzeilen opleggers en twee stuks gestuurde 3-assige schuifzeiltrailers. Één van de starre opleggers is voorzien van een onderschuivende laadklep van D’Hollandia, de beide gestuurde opleggers zijn aan de achterzijde voorzien van een aanpassing om een kooiaap mee te kunnen nemen.

De veelzijdigheid van de schuifzeilen opleggers maakt ze uitermate geschikt voor één van de belangrijkste activiteiten van H.M. Verploegen, het nationale en internationale distributietransport. De opleggers zijn voorzien van een TÜV-gecertificeerde opbouw met schuifdak, standaard 28 mm hardhouten vloer en een groot aantal 2-tons bindogen in het randprofiel. Daardoor zijn de opleggers volgens Pacton breed inzetbaar en geschikt voor het transport van verschillende soorten lading.

Alle 12 de opleggers zijn voorzien van 3 stuks 9-tons SAF assen met schijfremmen en Goodyear 385/65 R22,5 banden. De beide gestuurde opleggers zijn ook nog eens voorzien van een aslift op de voorste as voor een betere gewichtsverdeling bij gebruik van een kooiaap. Ook zijn de opleggers voorzien van RVS kisten links en rechts, voor het asstel, geschikt voor het opbergen van bindvoorzieningen etc.

Op wens van de klant zijn de opleggers tot in detail in bedrijfskleuren gespoten. Erg bijzonder is volgens Pacton de doorlopende reclame van oplegger naar truck, alsmede de reflecterende reclame op de achterzijde.

 

Transportbedrijf HM Verploegen is zowel in de nationale als internationale distributie actief met een eigen vestigingen in Lyon (Frankrijk) en Düsseldorf (Duitsland). Met hun specialisme in het transport van bouwmaterialen, verzorgen zij naast groupagetransporten ook de fijnmazige distributie. Hun dienstverlening behelst niet alleen het transport, maar ook het beheren van de hele logistieke keten.  Dit inclusief op- en overslag en voorraadbeheersing.

DEEL HET

Meer over...