TT Trailer autotransporter voor Clean=Clean

Twente Trucks heeft een nieuwe TT Trailer geleverd aan Clean=Clean in Rhoon. Het gaat om een autotransporter die plaats bied aan zes personenauto’s.

De TT Trailer is volledig gegalvaniseerd waarbij de zijkanten voor deze toepassing zilver grijs gespoten werden voor een mooie match met de Iveco S-Way trekker. De oplegger is voorzien van drie, hydraulisch  hefbare dekken voor het beladen van auto’s waardoor voertuigen van allerlei afmetingen vervoerd kunnen worden. Met de dekken in de lage positie kunnen ook bestelwagens of zelfs campers vervoerd worden.

Clean=Clean werd opgericht door Louis Erkelens. Zijn zonen Stefan en Nick regelen nu het hele bedrijf met een mega wasstraat een grote poets afdeling met eigen restyle afdeling en waar ze kleine schades bijspuiten en wegwerken. Daarna kunnen ze in de eigen foto studio foto’s maken voor de verkoop van de auto’s. Het bedrijf werkt voor garagebedrijven in en rondom Rotterdam. De nieuwe combinatie wordt gebruikt voor de aan- en afvoer van auto’s.

TT Trailers is het trailermerk van Twente Trucks uit Rijssen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in speciale opleggers voor het vervoer van auto’s, landbouwvoertuigen en kleine bouwmachines. Daarnaast levert Twente Trucks kippertrailers en containerchassis.

 

 

 

DEEL HET