Triple uitschuivende Broshuis voor Wessels

J. Wessels & Zn BV uit Vriezenveen heeft een nieuwe drie assige drievoudig uitschuifbare Broshuis oplegger in gebruik genomen. De 36 meter lange oplegger is geschikt voor lowdeck trekkers.

De Triple uitschuifbare oplegger is hydraulisch gestuurd en is voorzien van een voorgespannen chassis. Met 45 graden stuuruitslag is er met deze oplegger ondanks de enorme lengte toch prima te manouevreren.

De oplegger is uitgerust met een 160 mm dikke zwanenhals en een lage schotelhoogte voor de toepassing van lowdeck trekkers. Voor het eenvoudig in- en uitschuiven is het Broshuis Easy-slide systeem toegepast.

De laadvloer is voorzien van twistlocks op posities voor 20, 40 en 45 voet containers en is daarnaast voorzien van extra rongpotten over de volle breedte. De kantbalk en de rongpotten zijn uitgerust met gaten van 32 mm voor het inhaken van spanbanden. Ladingzekering is daardoor eenvoudig.

De sjorogen zijn TüV gekeurd voor tien ton, zowel in de kantbalk als in de centrale hoofdligger van het chassis. Het gehele chassis is gescoopeerd voor een duurzaam fraai uiterlijk. Verder is de complete oplegger voorzien van LED verlichting rondom.

DEEL HET

Meer over...