Trias Trailers staat op punt van flinke uitbreiding

Het in Apeldoorn gevestigde Trias-trailers staat op het punt om het bedrijf te vergroten. Een kleine honderd meter van de huidige vestiging aan de Tweelingenlaan in Apeldoorn, verrijst een bijna soortgelijk pand waar straks acht werkplekken ingericht kunnen worden. “Dat is hard nodig want de levertijden lopen ook bij ons flink op”, zegt directeur Leo Oosterkamp.

Trias kan flink doorwerken omdat het voldoende personeel heeft. “Maar voor de nieuwe vestiging kan ik nog wel versterking gebruiken”, zegt Oosterkamp. Het bedrijf wil de nieuwbouw in februari aanstaande in gebruik nemen.

Trias heeft over orders weinig te klagen. De levertijd is opgelopen tot bijna een jaar. “Het is teveel van het goede, maar we komen er zeker doorheen”, aldus Oosterkamp, die bezig is om met zijn collega’s drie aanhangwagens af te leveren aan Welvreugd uit Maasland. De lichtste van die drie staat op de foto en wordt al afgeleverd. Welvreugd is een specialist op het gebied van gestuurd boren voor de aanleg van kabels en voor het traceren en beheren van leidingen. Op de aanhangwagen wordt onder andere boorapparatuur vervoerd. De aanhanger heeft een GVW van 28 ton.  

DEEL HET