Trias oplegger voor hoogwerker transport

Trias Trailers uit Apeldoorn heeft een drie assige oplegger afgeleverd voor het vervoer van hoogwerkers. De oplegger is speciaal voor dat doel ontwikkeld met extra lange oprijbanen en een hydraulisch hefdek.

De opleggers voor de firma Schreur uit Meppel is uitgevoerd met drie fusee gestuurde BPW assen die zijn uitgevoerd met na-besturing. De besturing kan door middel van een radiografische afstandsbediening plaatsvinden. Daarmee kunnen ook het hydraulische hefdek en de dubbel scharnierende oprijbanen bediend worden.

Dankzij de extra lange oprijbanen onstaat er een optimale oprijhoek die voor iedere hoogwerker te nemen is. Materieel laden op de zwanenhals is eenvoudig via het hefdek. De vloer van de oplegger is uitgerust met 50mm roosterprofiel voor meer grip. Verder zijn er in ruime mate sjorpunten aangebracht in het kantprofiel en in de hard-lijn van de oplegger.

De oplegger is voorzien van rvs kisten met schuiflades voor het opbergen van sjor materialen. Voor de verlichting is er gekozen voor LED units rondom. Zoals alle Trias producten is ook deze oplegger volbad verzinkt.

DEEL HET

Meer over...