Transics-telematica op Wielton trailers

ZF kondigt aan dat het een belangrijk langetermijncontract heeft ondertekend met Wielton, de voornaamste producent van opleggers in Polen. De divisie Commercial Vehicle Control Systems van ZF, die tot stand kwam dankzij de recente overname van Wabco, zal de Wielton-trailers uitrusten met de geavanceerde telematica van het merk Transics. Daarnaast zal de divisie ook een brede waaier supportdiensten leveren in heel Europa.

Dit contract bevestigt opnieuw het vertrouwen van Wielton in ZF: eerder rustte ZF de trailers van Wielton al uit met het Trailer-EBS-systeem van Wabco. Door met ZF in zee te gaan, biedt Wielton zijn klanten een geavanceerdere traileroplossing, zegt ZF: elke Wielton-trailer integreert nu realtime mogelijkheden voor fleetmanagement en biedt datagedreven inzichten. Dankzij TX-Trailerpulse van Transics in de Wielton-trailers kunnen vlootbeheerders de toestand van hun opleggers permanent volgen, wat een verbetering van de operationele efficiëntie en veiligheid inluidt. “

“Met TX Trailerpulse bieden we onze klanten gegevens en inzichten in realtime, waarmee ze de levenscyclus van hun trailers nauwgezet kunnen beheren”, aldus Andrzej Mowczan, Commercieel Directeur van Wielton Trailers. “Door onze vloot te koppelen aan de telematica, het IoT en de verbonden services van ZF krijgen ook wij zicht op het werkelijke gebruik van alle Wielton-trailers op de baan.”

DEEL HET