Toscon opent nieuwe werkplaats in Nieuwegein

Onlangs heeft Toscon Trailer Service, onderdeel van TIP, een nieuwe werkplaats geopend in Nieuwegein. De werkplaats is volledig uitgerust om de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan trailers uit te voeren.

De nieuwe werkplaats is voorzien van vier straten, een wasstraat, APK-straat en twee straten waar Carrier actief is met koelonderhoud. Daarnaast is de werkplaats uitgerust om LPK-keuringen uit te voeren en beschikt het over de apparatuur om ABS/EBS uit te lezen en te parameteren. Klanten kunnen dus voor de meeste soorten traileronderhoud en –reparaties terecht bij de werkplaats in Nieuwegein.

Op dit moment zijn er vier medewerkers werkzaam: 3 monteurs en een werkplaatsmanager. Sjeron de Vos, werkplaatsmanager vertelt: ‘We zijn met een goede groep gestart en we zijn volledig operationeel. Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken en om zijn onderhoud hier te laten plegen’. Zijn team is nog op zoek naar nieuwe collega’s.

De Toscon vestiging in Nieuwegein is de 13e werkplaats voor Toscon in Nederland. Met deze uitbreiding is de landelijke dekking van Toscon nog groter. Klanten kunnen volgens het bedrijf in heel Nederland terecht voor onderhoud en reparatie aan hun trailers.

 

DEEL HET

Meer over...