TIP verhuurt 100 chassis aan Den Hartogh

Trailerservicebedrijf TIP heeft honderd containerchassis verhuurd aan Den Hartogh. “De chassis zijn uitgerust volgens de nieuwste stand der techniek en ze zijn ADR gekeurd. Dit biedt ons de flexibiliteit om adequaat te kunnen reageren op snel veranderende eisen van klanten in strategische Europese (deel)markten, waarmee we de geplande groei voor de komende jaren gaan realiseren'', aldus Stephan Kuper van Den Hartogh.

Kuper zegt dat Den Hartogh de komende tijd behoefte heeft aan flexibiliteit van de vloot en dat met deze overeenkomst met TIP het bedrijf in staat zal zijn zijn klanten te kunnen blijven bedienen. De nieuwe chassis kunnen daarbij overal in Europa geserviced worden, omdat niet alleen Den Hartogh, maar ook TIP overal in Europa is vertegenwoordigd. Volgens TIP speelt hierbij ook een rol het feit dat de dienstverlener de openingstijden van de werkplaats verlengd heeft en dat nieuwe diensten kunnen worden aangeboden, zoals ADR- en slangenkeuringen.  

Den Hartogh heeft 1500 medewerkers in 36 kantoren over de hele wereld. De vloot omvat meer dan 19.111 tank containers, 6.700 containers, 400 tanktrailers en 530 trekkers. 

DEEL HET

Meer over...