TIP breidt servicenetwerk uit in Duitsland

Sinds 1 februari 2019 heeft TIP de werkplaats en het team van Addicks & Kreye Container Service Bremen GmbH overgenomen. Beide bedrijven werken al geruime tijd samen. In het verleden werd de locatie in Bremen gebruikt als TIP-subdepot voor verhuurdiensten. Sinds kort zal de vestiging zelfstandig worden voortgezet onder de vlag van TIP.

Oliver Bange, Managing Director Centraal- en Oost-Europa bij TIP vertelt: "Als onderdeel van onze uitbreidingsstrategie breiden we ons werkplaatsnetwerk verder uit, we zijn blij dat we nu nog een goed uitgeruste vestiging in Bremen hebben."

De werkplaats bevindt zich op een terrein van 13.000 m², naast een parkeerplaats voor trailers, waar werkplaats- en verhuurklanten dagelijks volledig bediend worden van 07.00 tot 17.00 uur.

"Met een zeer goede transportverbinding met het goederenverkeerscentrum (GVZ) Bremen en de snelwegen A27 en A1, kunnen we bestaande klanten nog beter van dienst zijn en nieuwe klanten aanspreken", voegt Peter Marquardt, Regional Operations Director bij TIP, toe. Niet alleen voor regionale klanten biedt de nieuwe locatie een uitgebreid dienstenpakket voor de bedrijfsvoertuigenindustrie. Ook voor de vele Nederlandse klanten die richting het noorden rijden, ligt de nieuwe locatie gunstig. Zij kunnen hier ook gebruik maken van de verschillende diensten van TIP.

Win-win

Volgens Rüdiger Rempe, Managing Director van Addicks & Kreye Holding, is de overname een win-winsituatie: “Ik ben verheugd dat TIP Trailer Services onze werkplaatsoperatie heeft overgenomen en Addicks & Kreye de zekerheid heeft gegeven dat we onze werknemers en klanten in zeer goede en professionele handen achterlaten.” Momenteel zal er niets veranderen voor de werkplaatsklanten in Bremen. De contactpersonen voor de locatie in Bremen blijven hetzelfde en de locatie is nu voor TIP klanten beschikbaar voor volledige service.

 

 

DEEL HET

Meer over...