Tien polyester Krone koelopleggers voor John Pronk Transport

De afgelopen tijd leverde Wezenberg Trailers een serie van tien polyester Krone koelopleggers af aan John Pronk Transport in Avenhorn.

De opleggers zijn voorzien van een bijpassende koelmachine. Tevens is er een onderschuivende laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.000 kg en een plateau van 1.800 mm.In de werkplaats van Wezenberg Trailers zijn de opleggers voorzien van klantspecifieke aanpassingen. Het zijn voor John Pronk Transport de eerste opleggers die voorzien zijn van Krone Trailertelematica.

John Pronk Transport BV is opgericht in 1990 en is gespecialiseerd in het vervoer van verse producten, met name brood & banket, groenten & fruit en bloemen & planten. Het gehele wagenpark is ingesteld op geconditioneerd vervoer: verwarmen, koelen en vriezen. Vanaf de locaties Avenhorn en Aalsmeer vertrekken dagelijks auto's met bestemmingen door geheel Nederland, Engeland, België en Duitsland. 

In de afgelopen jaren is John Pronk Transport zich steeds meer gaan specialiseren in het vervoeren van deelzendingen, bloemen & planten en groenten & fruit naar met name geheel Engeland. Deze transporten worden verzorgd vanuit de eigen locatie in Aalsmeer.

DEEL HET

Meer over...