Stas Schuifvloertrailers voor Schoonhoven Transport

Schoonhoven Transport BV uit het Gelderse Oosterwolde heeft twee Stas schuifvloertrailers in gebruik genomen. De opleggers werden voorzien van een aantal slimme opties.

De nieuwe STAS schuifvloertrailers hebben beide een 21 planks-schuifvloersysteem, een versterkte nekconstructie in 18 T technisch. Van der Peet bedacht samen met de klant een aantal slimme opties om de chauffeur zoveel mogelijk comfort te bieden. Zo zijn de STAS schuifvloertrailers uitgerust met een liftas, extra LED werklampen en een deurtje aan de voorzijde van de laadbak waardoor de ruimte achter het meeloopschot eenvoudig te reinigen is. 

Schoonhoven Transport BV uit het Gelderse Oosterwolde is opgericht in 1991. Joop Schoonhoven begon destijds met één vrachtwagen in het transport van mest. In 2004 kocht het bedrijf zijn eerste schuifvloertrailer.
Daarmee kon Schoonhoven Transport ook klanten bedienen die behoefte hebben aan transport van los gestorte en volumeproducten. Anno 2022 beschikt Schoonhoven Transport BV over zeven vrachtwagens, waaronder verschillende STAS schuifvloertrailers.

Stas opleggers wordt in Nederland vertegenwoordigd door Van der Peet Logistics & transport solutions.

 

 

 

DEEL HET