Speciale Pacton trailer voor Noorwegen

Pacton Trailers heeft een speciale oplegger afgeleverd aan het Noorse Toten Transport AS. Het gaat om een drie assige semi dieplader met wielkuipen, een hef-schuifdak en een groot aantal opties waaronder een speciaal opbergvak in ht kopschot.

De oplegger is uitgerust met drie tien tons SAF assen met trommelremmen en 19,5 inch wielen. Van deze drie assen is op as 1 een aslift gemonteerd. as drie is een fusee gestuurde naloopas. 

Technisch is deze oplegger goed voor 30 ton achter en 16 ton schoteldruk, in totaal 46 ton dus. De asopstelling is typerend voor de Noorse markt.  

Er is veel aandacht besteed aan ladingzekering en er zijn tevens ferry ogen aangebracht. Verder is er een afgeschuinde neksectie aangebracht  naast de chassisbalken. Deze zijn voorzien van afneembare vulstukken die tevens als oprijblok van de wielkuip in de neksectie kunnen fungeren. Voor de verdere opties en specificaties verwijzen we naar onderstaande lijst die Pacton doorgaf:

  • Versus hef-schuifdak Versus-Omega schuifkap. met 251 mm meeschuivende klapbare achterbalk,"Ladungssicherung".Kap 4x mechanisch. 450 mm heffen. Mogelijkheid om met 50 - 75 - 100 - 125 mm geheven kap te rijden.
  • Vloerogen: 2x10 , 8.000 kg. In randprofiel (lage deel). 2x 4 Ancra bindogen op neksectie. 2x1  Pacton, 8.000 kg. Tegen buitenzijde chassisbalk t.p.v. asstel. 2x5  Pacton, 8.000 kg. Tegen binnenzijde chassisbalk voor asstel.
  • Kist:              2x RVS kist L=900 links/rechts tussen as 2 en 3. Voorzien van deurtjes met scharnier aan voorzijde.
  • Kist:              2x RVS kist L=500 links/rechts achter asstel. Voorzien van deurtjes met scharnier aan voorzijde.
  • Opbergkist:               Geïntegreerd in kopschot.          Van binnenuit toegankelijk d.m.v. deur.
  • Kettingbak:               Achter neksectie/tussen hoofdliggers. Bak ingewerkt in vloer (tussen de doorstekers) incl. afdekluik. (KCN)

 

DEEL HET

Meer over...