Speciale Pacton dieplader voor DKJ Transport

 

DKJ Transport uit Alblasserdam heeft een twee-assige Pacton dieplader in gebruik genomen.

De speciale dieplader is voorzien van twee 11-tons BPW assen met trommelremmen. De laatste as is fusee-gestuurd voor een betere monoeuvreerbaarheid. De oplegger is bijzonder multifunctioneel door de grote verscheidenheid aan ladingzekering mogelijkheden. Zo zijn er 2 keer 13 8-tons bindogen aangebracht. Verder zijn er twee keer tien rongkokers ingebouwd in de randprofielen en in vier dwarsrijen. Acht speciale Laxø twistlocks maken de oplegger tevens geschikt voor 20- en 40 voet zeecontainers.

Om hoge lading te kunnen vervoeren is ervoor gekozen om de oplegger als dieplader uit te voeren, met een chassishoogte in het diepbed van 430 mm. De oplegger is uitgevoerd met twee rijstanden om in de gevallen waar het belangrijk is een betere bodemvrijheid te hebben.
Daarnaast is deze voorzien van aanpassingen voor het transport van brede lading.
Zo is deze  voorzien van breedteborden en UNP strips voor het aanhaken van oprijrampen, zowel aan de achterzijde als bij de zwanenhals.

DKJ Transport uit Alblasserdam is gespecialiseerd in het transport van en naar Noorwegen. Inmiddels hebben zij hiervoor een 20-tal veelal multifunctioneel inzetbare opleggers.
De gekochte dieplader is speciaal voor transport van machines, voertuigen en de offshore ontwikkeld. Zij hebben deze besteld met het oog op de toekomst, om hun klanten zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

 

 

 

DEEL HET

Meer over...