Schmitz Cargobull LZV opleggers voor Wind Transport

Het wagenpark van Wind Transport uit het Groningse Mussel is afgelopen week uitgebreid met 3 opleggers. Het gaat om drie assige schuifzeil opleggers in Mega-uitvoering die geheel volgens klantspecificaties zijn gebouwd door Schmitz Cargobull.                                 

De drie nieuwe Schmitz Cargobull Schuifzeil opleggers zijn uitgerust in overeenstemming met de wensen van Wind Transport. Zo is er gekozen voor een verzwaarde vloer en opbouw om een lange levensduur te garanderen. Verder zijn de opleggers uitgerust met de eigen Schmitz assen met schijfremmen. De opleggers zijn daarnaast geschikt gemaakt voor inzet als LZV combinatie. Deze LZV combinaties worden zo uitgevoerd dat deze ook geschikt zijn voor inzet in Duitsland. De LZV combinatie kan dus vanaf Nederland in één keer door naar Scandinavië. Om de opleggers een strakke “look” te geven zijn ze uitgevoerd met de herkenbare Wind Transport belettering in fullcolour uitvoering.

Wind Transport is een bekende naam op de routes van en naar Scandinavië. Het bedrijf heeft meerdere specialismes waaronder het vervoer van deelladingen in Mega-schuifzeil opleggers, maar ook het transport van losgestorte goederen. De focus van het bedrijf ligt vooral op Denemarken en Zweden maar ook Noorwegen en Finland behoren tot de bestemmingen. Voor Denemarken en Zweden zijn er zelfs mogelijkheden tot 24-uurs levering. Wind Transport beschikt over een eigen modern wagenpark van trekkers en opleggers. Het wagenpark van Wind Transport bestaat uit 19 trekkende en 26 getrokken eenheden.

 

 

DEEL HET