Scania met 100 tons Hiab autolaadkraan voor ITM Maters

FBS Opbouw en Hydrauliekservice in Apeldoorn heeft een Scania R500 8x2*6 trekker voorzien van een opbouw en een Hiab X-HiPro 1058E-8 autolaadkraan. De kraan is uitgevoerd met een Jib 150x6 en heeft een bereik van 31,7 meter.

De indrukwekkende 100 ton/meter autolaadkraan is opgebouwd op een multi- inzetbare trekker- bakwagen die volledig werd opgebouwd door FBS. De Scania is voorzien van een JOST schuifschotel, een 40mm vangmuilkoppeling achterin het chassis alsmede een afzetbare laadvloer, welke voorzien is van diverse rongpotten, rongpotrijen en sjorogen. Achter de kraan staat een RVS kistenkabinet met bovenop een opbergvoorziening voor de evenaar en ladder van de klant. In het kabinet zitten diverse ophanghaken voor het ophangen van de nodige harp- en D-sluitingen. Onder het randprofiel zitten een 4-tal RVS gereedschapskisten, waarbij onder de kist welke links tussen as 2 en 3 zit een stempelplaat van 1000x1000x40mm zit opgeborgen.

Verder is de truck uitgerust met 4 RVS stempelrekken, een RVS lichtbak voorzien van ronde LED verlichting, LED zijmarkeringslampen in het randprofiel, aluminium afdekplaten in kleur gespoten met teruggeschuurde tranen, diverse werklampen en opbergvoorziening t.b.v. breedtemarkeringsborden van de klant.

DEEL HET