FBS Bedrijfswagens

FBS Opbouw en Hydrauliekservice is een full service wagenparkbeheerder waar u zowel voor reparatie & onderhoud, opbouw (o.a. HIAB), verhuur, coating en keuring terecht kunt. Onze kracht is maatwerk. Zowel qua oplossing als financiering van uw bedrijfsvoertuigen.

Reparatie, onderhoud, Hiab hydrauliekservice, verhuur en coating zijn een aantal pijlers onder FBS. Het Apeldoornse bedrijf is HIAB dealer en zorgt voor de volledige opbouw, inclusief de laadbak. Verder is FBS carrosseriespecialist voor de meest uiteenlopende opbouwen en is er een constant wisselende afdeling used trucks.

Hiab hydrauliek service

FBS Bedrijfswagenservice is gespecialiseerd in opbouw en onderhoud van hydrauliek installaties. In onze werkplaats kunt u terecht voor opbouw, reparatie, onderhoud en inspectie van verschillende soorten hydraulische installaties. Wij kunnen uw voertuig geschikt maken voor vele vormen van transport. Van kipper oplegger en/of oplegger met een automatisch laad- en lossysteem, bijvoorbeeld een walking floor tot opbouw van een HIAB autolaadkraan of een kabel- haaksysteem.
 
Wij hebben alle kennis in huis om een breed skala aan hydraulische installaties te realiseren. Onze medewerkers worden hiervoor continue (bij)geschoold en hebben de meest actuele technische kennis voorhanden.
 
U kunt bij ons terecht voor:
  • Levering, opbouw en onderhoud HIAB-kranen, ook gebruikt
  • Levering, opbouw en onderhoud van kabel- en haaksystemen, ook gebruikt
  • Om- en opbouw van bestaande aanhangers/opleggers
  • Maatwerk projecten
  • Keuring van kranen, hoogwerkers en heftrucks
  • Green Energy Solar zonnecellen
HIAB specialist
Wij zijn al vele jaren HIAB partner en bouwen HIAB autolaadkranen op nieuwe maar ook gebruikte vrachtwagens. Veel merkimporteurs en toonaangevende dealers laten hun HIAB kranen door ons opbouwen.
FBS Bedrijfswagens
Stadhoudersmolenweg 23
7317AV Apeldoorn
Niederlande
T. +31(0)55 578 13 80