Rondaan opbouw voor Scania combi van Verno Verhuur

Scania dealer Rinsma heeft een nieuwe combinatie afgeleverd aan Verno Verhuur. De, door Rondaan Carrosseriebouw opgebouwde combinatie betrof de laatste aflevering van Scania verkoper Sipke Visser van Rinsma.

De, volledig luchtgeveerde Scania G410 8x2/*6LB Scania werd geleverd met een extra laag chassis waardoor Rondaan de opbouwhoogte kon beperken tot slechts 105 cm. De truck is voorzien van een tien tons vooras.

Achter de vier- assige Scania is een Rondaan middenas aanhangwagen gekoppeld met een nog lagere vloerhoogte. Beide laadbakken zijn voorzien van oprijbanen, waarbij die van de motorwagen dubbel scharnierend zijn uitgerust. Verder is de combinatie rijkelijk voorzien van RVS kisten voor het opbergen van ladingzekering materiaal. De Palfinger autolaadkraan heeft een capaciteit van 48 ton/meter.

De aflevering door Scania dealer Rinsma had een extra feestelijk tintje, want dit betrof de laatste aflevering van Scania verkoper Sipke Visser. Na 38 jaar trouwe dienst gaat hij nu genieten van zijn pensioen.

 

DEEL HET