Ridder & De Vries kiest wederom voor een polyester Krone koeler

Ridder & De Vries transporten is gevestigd op Ameland en heeft ook vestigingen op Schiermonnikoog, in Holwerd en in Leeuwarden. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden bestaat uit transport van en naar de eilanden Ameland en Schiermonnikoog.

Aangezien het transport van en naar de Waddeneilanden een enorme creativiteit vereist i.v.m. het dagelijkse sterk wisselende vrachtaanbod en de diversiteit aan goederen, is er door Ridder & de Vries gekozen voor een gestuurde Wezenberg polyester koeloplegger, die door de monteurs van Wezenberg volledig op maat aangepast is conform de wensen van de klant. 

Zo werd er een Multitemp koelmachine gemonteerd, met de 2e verdamper halverwege de oplegger en 2 verschuifbare tussenwanden. Hierdoor is het mogelijk om goederen in 3 verschillende temperatuurzones te vervoeren. De oplegger is tevens voorzien van een 2.500 kg achtersluitende laadklep.

Na eerdere leveringen van Wezenberg Trailers aan Ridder en de Vries is deze oplegger wederom een mooie aanvulling op het wagenpark. De geschiedenis van Ridder & de Vries gaat al ruim 150 jaar terug. In de begintijd werden de goederen en personen met paard en wagen naar de veerboten gebracht. In 1946 werd de eerste vrachtwagen aangeschaft voor het vervoer van goederen op het eiland Ameland. Nu 150 jaar later beschikt Ridder & de Vries over een modern divers wagenpark, dat ervoor zorgt dat de Waddeneilanden dagelijks bevoorraad kunnen worden.

DEEL HET

Meer over...