RAF semi- diepladers voor Bredenoord

Rondaan heeft in samenwerking met HSE Vaassen zeven semi- diepladers gebouwd voor Bredenoord Aggregaten. Het gaat om maatwerk opleggers die zorgen voor een veelzijdige inzet.

Rondaan heeft bij deze opdracht de klantwensen vertaald in een volledig eigen ontwerp, waarbij de uitgangspunten waren dat alle typen aggregaten van Bredenoord binnen de wettelijke eisen qua maatvoeringen en gewichten op deze semi-diepladers passen. 

Daarnaast moest er de mogelijkheid zijn voor montage van een Palfinger PK42002-SH kraan, hydraulische lier en het accupakket waardoor het hydraulisch systeem emissieloos kan worden aangedreven. Om dit te realiseren is door Rondaan een 2-assige semi-dieplader ontwikkeld die is voorzien van o.a. Tridec hydraulische besturing i.c.m. fussee-assen, nabesturing met afstandsbediening.

De opleggers zijn enkelvoudig uitschuifbaar en zijn voorzien van een aluminium vloer en het door Bredenoord in eigen huis ontwikkelde lading-zekering systeem dat werkt met pasgaten waar alle aggregaten en accupakketten van Bredenoord in passen. 

Door HSE Vaassen worden de opleggers afgebouwd en voorzien van een Palfinger kraan, een hydraulische lier en een accupakket. 

DEEL HET