RAF schamelaanhangwagen voor Robex SP Z.o.o.

In samenwerking met Garage Pals BV en HSE uit Vaassen heeft Rondaan voor Robex SP Z.o.o. uit Polen een nieuwe 3-assige R.A.F. schamelaanhangwagen ontwikkeld en gebouwd.

Deze aanhangwagen heeft een vloerhoogte van slechts 800 mm. Om deze lage vloerhoogte te realiseren werd de voorzijde van de aanhangwagen uitgevoerd als een zogenaamde 'plaatkop' waarop het draaistel is bevestigd. In combinatie met 17,5” dubbele montering banden en wielen bedraagt het totaal toegestaan gewicht voor deze 3-assige aanhangwagen 21 ton.
 
In de laadvloer zijn diverse voorzieningen aangebracht om de lading goed te kunnen zekeren. Voor het vervoer van extra lange constructies is het achterkader 1500 mm uitschuifbaar waardoor de vloerlengte 9.000 mm bedraagt. Voor het opbergen van vastzetmaterialen werden rondom vier grote RVS kisten gemonteerd.
 
Robex is een bedrijf in Polen met Nederlandse roots en heeft jarenlange ervaring in de productie van de meest uiteenlopende staalproducten die worden gebruikt in verschillende sectoren zoals bouw, transport, landbouw en de petrochemische sector. Wekelijks worden er met eigen logistiek deel- en eindproducten van Polen naar verschillende afnemers getransporteerd.

DEEL HET