RAF Portaal-container aanhangwagens voor NNRD

Rondaan Carrosserie en Wagenbouw heeft voor NNRD twee nieuwe aanhangwagens gebouwd voor het transport van portaalarm containers. De aanhangwagens zijn geschikt voor het vervoer van drie van die afzetbakken.

De afzetcontainers zijn vanaf zowel de voor- als de achterzijde op de aanhangwagen te laden. Dankzij een verschuifbare slede, de zogenaamde lorry, kan in het midden ook een bak geplaatst worden. Opvallend aan de nieuwe aanhangwagens voor NNRD is het hoge afwerkingsniveau. Zo zijn de aanhangwagens voorzien van volledig gesloten zij-afscherming en een luxe achterbumper. Verder zijn er opbergkisten aangebracht voor ladingzekering materiaal en dekzeilen. 

De aanhangwagens zijn voorzien van 10 tons BPW assen met trommelremmen en een aslift. Verder is er het Wabco Smartboard en zijn de aanhangwagens uitgevoerd met een extra accu voor standverlichting met LED verlichting. De aanhangwagens voeren het merk RAF en dat staat al decennia lang voor Rondaan Aanhangwagen Fabriek.

NNRD is gevestigd in Drachten en Groningen. Het bedrijf is gespecialiseerd in afvalinzameling in de breedste zin van het woord. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van NNRD. Dat uit zich bijvoorbeeld uit het winnen van energie uit afvalstromen en het hergebruik van reststoffen. Voor het transport zet NNRD onder meer CNG voertuigen in.

DEEL HET