Polyester koeltrailers voor Merema en Chickliner

Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een jong gebruikte polyester Krone koeloplegger af aan Merema Transport in Delfzijl. Aan Chickliner verkocht het bedrijf een nieuw exemplaar.

De Wezenberg Krone polyester koeloplegger was snel beschikbaar in de juiste configuratie en met de juiste opties, hetgeen voor Merema Transport de doorslag gaf om tot de aankoop over te gaan.

Merema Transport BV is een internationaal transportbedrijf, opgericht in 1926. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in het vervoer van verse zeevis, diepgevroren producten en hoogwaardige en luxe consumentenproducten.

Chickliner

Ook leverde Wezenberg Trailers een gestuurde Krone polyester multitemp koeloplegger af aan Chickliner in Renswoude. De oplegger is voorzien van een koelmachine en een onderschuivende laadklep met een hefcapaciteit van 3.000 kg en een plateau lengte van 2.000 mm. In de werkplaats van Wezenberg Trailers is de oplegger voorzien van diverse klantspecifieke aanpassingen. Het spuiten van de oplegger in de huisstijl van Chickliner is verzorgd door Spuiterij van Winkoop uit Ermelo.

Chickliner is opgericht in 1991 en beschikt over een wagenpark van meer dan 25 eenheden, speciaal ingericht voor het vervoer van eendagskuikens en broedeieren.

DEEL HET