Polyester koelopleggers voor Gebr. Herbert en Hoogendonk

Recent mocht Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een polyester Krone koeloplegger afleveren aan Gebr. Herbert in Zeewolde.

De monteurs van Wezenberg hebben de oplegger helemaal aangepast aan de wensen van de klant. De oplegger is voorzien van een Thermoking SLX-i300 koelmachine en een bijpassende onderschuivende laadklep.

Gebr. Herbert is gespecialiseerd in de teelt van Hollandse vollegrond groenten. De teelt bestaat met name uit spruiten, bloemkool, boerenkool en spinazie. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar begin 70-er jaren toen het bedrijf opgericht is in Zoetermeer. Via Zevenhuizen en Waddinxveen verhuisde het bedrijf in 2001 naar de Zeewolde waar de groei werd doorgezet naar de huidige omvang.

Hoogendonk

Transportbedrijf Hoogendonk is opgericht in 1958 door Adrie Hoogendonk en beschikt op dit moment over 8 voertuigen. De komende tijd wordt auto nummer 9 toegevoegd, tevens de eerste Scania trekker in de vloot.

De hoofdactiviteit van Transportbedrijf Hoogendonk betreft het binnenlands vervoer van groenten en fruit. Mede door een hechte groep chauffeurs wordt altijd het uiterste gedaan om de klant tevreden te stellen.

DEEL HET