Open dagen bij Van Eck vanwege het 110-jarig jubileum

Van Eck Trailers heeft sinds 1912 naam gemaakt met innovatieve en duurzame logistieke oplossingen. Van Eck zegt de grondlegger te zijn van de dubbeldek trailers, heeft naar eigen zeggen langste ervaring met het ontwikkelen van LZV trailers en is de enige producent die haar eigen rollenbedsystemen produceert waarmee haar luchtvrachttrailers zich onderscheiden.

In 2022 heeft Van Eck Trailers een belangrijke mijlpaal in haar geschiedenis bereikt: het 110 jarig bestaan. Om deze mijlpaal te vieren, heeft Van Eck Trailers de Van Eck Open Dagen georganiseerd, die op 10 en 11 juni plaatsvinden in haar fabriek in Beesd, Nederland.

“Op beide dagen zal de fabriek in Beesd tussen 12:00 - 17:00 uur open zijn voor alle belanghebbenden, voor informatie-uitwisseling, productie-, proces- en voertuiginspectie met het deskundige Van Eck team. Van Eck Trailers blijft in haar 110-jarig bestaan en ook in de jaren daarna met passie de beste logistieke oplossingen leveren voor de unieke transportuitdaging van haar klanten met een sterk streven naar innovatie en kwaliteit,” aldus de fabrikant.

DEEL HET

Meer over...