Open Dag Broshuis op 12 januari

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar opent Broshuis de poort in Kampen om te laten zien waar, hoe en wat voor opleggers Broshuis bouwt. Met als ware “Eye catcher” de nieuwe volledig geautomatiseerde productiehal.

Dit jaar staat het event in het teken van kwaliteit. Zo wil Broshuis u meenemen door het productieproces en de bezoeker laten ervaren dat kwaliteit wordt doorgevoerd tot in het kleinste detail. Broshuis kan dat niet alleen. Ook dankzij de vele toeleveranciers is Broshuis in staat een topproduct te maken.

Naast het proces en de toeleveranciers zijn ook de zes grote truckmerken niet meer weg te denken op het Broshuis-event en zullen zij met de nieuwste zwaar transporttrucks aanwezig zijn.

Net als voorgaande jaren presenteren ook klanten van Broshuis hun nieuwste of spectaculairste combinaties. De ongeveer 100 geladen combinaties vindt u verspreid over het 100.000m2 grote terrein.

Om 15:00 uur vindt wederom de speciaal transport (netwerk)borrel plaats waarop iedereen elkaar al het goede voor 2019 kan wensen.  

DEEL HET

Meer over...