Online multitemp configurator van LoadLok

LoadLok heeft een nu online klantenportaal beschikbaar waarin iedere multitemp oplossing online geconfigureerd kan worden. Het werkt heel eenvoudig na het invullen van de exacte afmetingen van de laadruimte. In het klantenportaal is een uitgebreide omschrijving en alle technische gegevens in te zien over de verschillende producten zoals scheidingswanden.

LoadLok levert een groot aantal oplossingen voor multitemp toepassingen zoals de uitneembare Tempwall scheidingswanden. Deze opvouwbare wanden zijn eenvoudig aan te brengen en op te bergen in de palletkist als ze niet nodig zijn. Daarnaast levert LoadLok de Frigowall systemen. Dit zijn ingebouwde scheidingswanden uit één of twee delen die gemonteerd zijn aan rails in het dak. Hierdoor is op ieder gewenste positie een scheiding tussen de verschillende temperatuurzones mogelijk. 

Naast de toepassing voor multitemp toepassingen waarbij verschillende temperatuurzones te maken zijn, bijvoorbeeld voor bloemen en planten, is het aanbrengen van scheidingswanden ook een uitstekende oplossing voor het verlagen van het brandstofverbruik. Door alleen de zone voor het schot te koelen of te verwarmen bij deellading kan op die manier veel CO2 uitstoot en brandstof bespaard worden. Het online klantenportaal is hier te vinden!

DEEL HET