Nooteboom trailers voor Van der Werff

Van der Werff Logistics uit Heerenveen heeft drie nieuwe Nooteboom opleggers besteld. De uitschuifbare drie-assers zijn enkelvoudig uitschuifbaar en zijn voorzien van extra rongpotten.

De opleggers zijn uitgerust met tien tons SAF assen met trommelremmen. De laatste twee assen zijn gedwongen bestuurd. Door middel van een afstandsbediening kan er ook handmatig gestuurd worden.

De opleggers zijn acht meter uitschuifbaar en zijn voorzien van extra rongpotten voor ladingzekering. Onder de oplegger zijn opbergruimtes aangebracht voor het opbergen van de extra rongen. Verder zijn er afsluitbare RVS kisten voor het opbergen van ladingzekering materiaal. 

Opvallend is dat er aan weerszijden ergonomische opstapjes geplaatst zijn waardoor de relatief hoge laadvloer veilig beklommen kan worden. Een ander fraai detail wordt gevormd door de permanent aangebrachte uitschuifbare breedte- markeringsborden met verlichting.

De opleggers worden door Van der Werff ingezet voor het vervoer van staal voor Rotocoat in de vestigingen Wolvega, Heerhugowaard, Dieren en Kampen.

DEEL HET