Nooteboom trailers voor Mammoet

Nooteboom Trailers heeft verschillende voertuigen afgeleverd aan Mammoet, waaronder een fraaie 7- assige semi-dieplader.

De oplegger is ontworpen als ballasttrailer. Deze trailer zal worden ingezet in combinatie met een Liebherr LTM 1750, een van de grootste mobiele kranen in Europa. Mammoet zal de semidieplader verder opbouwen om snel laden en lossen van ballast en kraandelen mogelijk te maken, waardoor de kraan efficiënt kan worden opgebouwd en gedemonteerd.

Daarnaast heeft Nooteboom Mammoet Denemarken voorzien van een 10-assige Manoovr, speciaal ontworpen voor het transport van drive trains en andere windturbine onderdelen. Deze semidieplader is tevens dubbel uitschuifbaar, waardoor hij ook geschikt is voor het vervoer van torendelen.
Tenslotte werden er twee 6-assige ballasttrailers met countersteering, waarbij de eerste as gedwongen gestuurd is, geleverd aan Mammoet UK. Deze stapel gaat naar de haven van Antwerpen, vanwaar de trailers naar onze vestiging in Corby (Nooteboom UK) worden getransporteerd voor levering aan de klant.

DEEL HET