Nooteboom primeur op BAUMA 2016

Tijdens de BAUMA 2016 toont Nooteboom de nieuwe Manoovr 150 tonner met multidolly.

De stand van nooteboom op de Bauma 2016 staat vol met noviteiten. Blikvangers Op de Nooteboom stand zijn de nieuwste Manoovr MPL semidieplader met 10 aslijnen en een Multidolly en de Pendel-x Eurodieplader met de nieuwste Generatie ‘if’ vaste interdolly.

De introductie van de Manoovr MPL semidieplader in oktober 2015 was zeer succesvol. Met als resultaat: meer dan 250 verkochte en geleverde Manoovr aslijnen in slechts enkele maanden tijd. Tijdens de Bauma staat op de Nooteboom stand de Manoovr semidieplader centraal. Zo wordt een Manoovr met 5 aslijnen getoond die speciaal is ontwikkeld voor de beroepsvervoerder. Deze MPL semidieplader voldoet aan alle Europese wettelijke afmetingen en is geschikt voor het vervoer van deelbare lading. Met 12 ton per aslijn en een uitschuifbare laadvloer is deze MPL ook een krachtpatser voor het uitzonderlijk wegvervoer.

Manoovr met 10 aslijnen en multidolly
Op de BAUMA beleeft de Manoovr met 10 aslijnen en een afneembare Multidolly zijn wereldprimeur. Met een totaalgewicht van 150 ton bij 80 km/uur is deze MPL-150-37(V) op dit moment de grootste Manoovr semidieplader met het hoogste nuttig laadvermogen die geleverd is.

Euro-px dieplader met vaste if interdolly
Een andere noviteit is de EURO Pendel-X dieplader met de nieuwste vaste Interdolly, type IF, die is voorzien van een in 6 standen mechanisch verstelbare koppeldruk. De Interdolly en de hydraulische zwanenhals vormen een geheel met als belangrijkste voordeel een aanzienlijke gewichtsbesparing van ca. 1 ton en een 35 cm kortere zwanenhals met Interdolly. De IF Interdolly is leverbaar met 1-, 2- en 3-aslijnen en met verschillende neklengtes voor een 6x4, 8x4 en 10x4 truck.

Nooteboom is te vinden op stand nummer FN 824/1

Klik hier voor de BAUMA website.

DEEL HET