Nooteboom net Netcap schuifhuif voor Geurts-Janssen

Geurts-Janssen uit Venlo heeft, na positieve ervaringen met de eerste Nooteboom Teletrailer met Netcap schuifhuif, een tweede Teletrailer met schuifhuif in opgehaald. Hiermee kan hoogwaardig staal droog vervoerd worden. Met name het gebruiksgemak van de Netcap schuifhuif was een belangrijk argument.

Met de nieuwe oplegger werd een demo-dag georganiseerd bij Van Rijssel, die verantwoordelijk is voor de opbouw van de Netcap schuifhuif. Diverse klanten uit binnen- en buitenland hebben deze demodag bijgewoond en waren onder de indruk van deze prachtige combinatie en het gemak waarmee de schuifhuif bediend kan worden.
Netcap International BV ontwikkelde enkele jaren geleden een methode waarbij het mogelijk is om een uitschuiftrailer op een zeer eenvoudige manier te overkappen. De trailer wordt hierbij voorzien van zowel een huif alsmede afdekvloer. Er wordt een dubbel railsysteem toegepast waardoor zelfs in de maximale uitgeschoven stand er rails-overlap is. Hierdoor kan het systeem ten alle tijden op- en neergerold worden door één persoon. Ook ligt er een uitschuifbare vloer in de trailer waardoor ook het ontstane gat bij het uitschuiven afgedekt wordt. De lading wordt hierdoor ook aan de onderkant beschermd tegen vocht.

DEEL HET